Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Βοηθήστε στην έξοδο της χώρας από τη οικονομική κρίση!!!!

Τη δημιουργία «λογαριασμού αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους», στην Τράπεζα της Ελλάδος, ανακοίνωσε η Βουλή। Μέσω αυτού θα μπορούν όσοι το επιθυμούν,εντός και εκτός συνόρων, να συμβάλλουν στις προσπάθειες για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση।

Πρόκειται για την υλοποίηση πρωτοβουλίας του προέδρου του κοινοβουλίου, Φίλίππου Πετσάλνικου, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο λογαριασμός έχει κωδικό 26132462. Για τις καταθέσεις μέσω των των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό ή και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών τραπεζικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό, ο κωδικός είναι: ΙΒΑΝ GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWΙFT/BIC BNGRGRAA.

Ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλος έχει ζητήσει από τις τράπεζες να μην ζητούν προμήθειες για τις εντολές πίστωσης του λογαριασμού. Η Τράπεζα της Ελλάδος θα ανακοινώνει, σε τακτά χρονικά διαστήματα τη Βουλή για τα χρήματα που συγκεντρώνονται.

Απευθυνόμενος προς τον Φιλ. Πετσάλνικο, ο Γ. Προβόπουλος τόνισε: "Θέλω να πιστεύω ότι η εξαιρετική σας ιδέα, σε συνδυασμό με τις υψηλές εγγυήσεις διαφάνειας και ακεραιότητας κατά την εφαρμογή της, θα αποδώσει τους επιδιωκόμενους καρπούς".

πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου